Några av mina kunder

Fråga:
Föreläser och skriver du bara om Corporate Storytelling eller genomför du också uppdrag åt olika företag och organisationer?
Svar:
Visst genomför jag uppdrag av olika slag. Klicka på länken här under så ska jag nämna några uppdragsgivare under 2005 och 2006 i alfabetisk ordning:


Alleato, Almi Företagspartner, Arctella, Arlanda Express, Arbetsmiljöverket, BBS Handelshögskolan i Kalmar, Delaval, Det Norske Veritas, Diakonia, Familjebostäder, Företagsekonomiska Institutet, IBC Euroforum, IQPC, Kroppefjäll Spa och Konferens, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Kungliga Tekniska Högskolan, Luleå Tekniska Universitet, Länsstyrelsen i Sthlms län, Marknadsföreningarna i Kalmar och Stockholm, Mix Public Relations, Nynäs Petroleum / Naphthenics, Pan Nordic Logistics, Polishögskolan, Posten AB, Regeringskansliet, Saab, SAS Sverige, SIS, SMHI, Solberg Kommunikation, Stockholms Universitet, Svenska Taxiförbundet, Sveriges Rese- och Turistråd, WM-data och Vägverket.
Allt från enstaka inspirationsföreläsningar till hela projekt som sträcker sig över månader och år. Jag kan för att synliggöra det hela tala exempelvis om SAS-modellen, Kroppefjällsmodellen, Taximodellen, Polishögskolemodellen, Vägverksmodellen, SMHI-modellen och Kanal 5-modellen.

%d bloggare gillar detta: