Storytelling i praktiken

Den 21 mars drar Marknadsföreningens kurs Storytelling i praktiken i gång. Den pågår 5 x 3 tim och sköts helt och hållet av Matts Heijbel. Kursen är till för dig som vill pröva på att skörda sanna stories ur ditt företag eller din organisation. Kursen fick förra gången betyget 4,8 och 5 möjliga. Det finns platser kvar. http://mis.se

2 responses

  1. Jag är egenföretagare. Har jag behållning av kursen ändå? Eventuellt kan jag hitta ett företag att jobba med./mvh ulf

  2. Hej Ulf
    Inga problem. Du är ju ett företag. Det handlar därför om ditt personliga företagsmärke eller dina personliga stories som fyller ditt företag. Så brukar en del göra som går kursen. Annars kan man förstås välja ett av sina kundföretag eller liknande och använda det som källa. Du får ringa mig om du vill höra mer om detta.

%d bloggare gillar detta: