Svenska Taxiförbundet

Taxinäringen är som alla vet fylld av socialt kompetenta människor. En och annan journalist har också syftat på taxichaufförer när de hänvisat till vad de kallar: Vanligen välunderrättade källor!


Svenska Taxiförbundet tog våren 2005 fasta på den rika berättartraditionen i sitt varumärkesarbete och letade med hjälp av Matts Heijbel fram och förädlade ett 15-tal varumärkesstödjande berättelser till medlemsföretagen.
Matts Heijbel hade uppdraget att hitta mervärden som finns i att anlita den seriösa taxirörelsen. Mervärdena presenterades i form av sanna berättelser från taxiåkarna själva.
Berättelserna samlades i under ett par konferensdagar. De levererades senare i dramaturgiskt förädlad och förenklad form till Svenska Taxiförbundet för att kunna användas i lobbysammanhang, vid rekrytering, i kontakter med media och så vidare.

%d bloggare gillar detta: